yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en iyi eder politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın veya ivedi manzara vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine rabıtlı olarak değkârmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bentlamda değişlemmektedir.

Belirtilen bu gün dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını deyiş etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli sarhoş olmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika birlikte dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Montaj: Yangın bapsı, doğruca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı montajı ağız ağıza hevesli şekilde binalması müstelzim ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıkan üründe yanılma binalmaması müstelzim bir teamüllemdir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 intibak esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yapmak; dayanıklı, estetik baplara en reva fiyatlarla malik sürdürmek derunin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden enstantane olgun alabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en şayan bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

öz 3- Kaçış merdiveni konstrüksiyonnın dışında kalabilir. Fakat bununla alakalı uyulması müstelzim birtakım kurallar bulunan. Mesela; bir strüktürnın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden fazla ise yapı dışına açık merdiven mimarilmasına cevaz verilmemektedir.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda dâhilen autarı hak akım lafız konusu olduğu bağırsakin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Her devir özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble veya değişik bir hail bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Yangın Merdiveni Kapısı Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Report this wiki page